Ook installatie zonder hakken of breken!

 

Installatie in uw bestaande woning zonder verbouwen 

 

Het is ook mogelijk om van uw huis een SMART HOME te maken zonder hakken, breken of het toevoegen van kabels. Wij bieden meerdere bedrade en draadloze systemen aan die zonder verbouwing in uw huis worden geïnstalleerd. Geen stof, geen puin en geen verbouwingen. 

Oplossingen voor de bestaande woning maar ook voor nieuwbouw!

Ook voor nieuwbouw zijn er meerdere SMART HOME oplossingen. Zoals KNX, de wereldwijd erkende standaard voor woningautomatisering. Of het nu verlichting, zonwering, klimaat of beveiligingsinstallaties zijn, wij zorgen ervoor dat alle systemen naadloos met elkaar communiceren.  Als KNX Professional ondersteunen wij u met alle mogelijkheden van KNX.  

Volledig geinstalleerd


WIlt u de installatie in zijn geheel door ons laten doen? Prima, uitstekende keuze! Wij installeren alles voor u, van A tot Z, ruimen alles netjes op en laten uw nieuwe SMART HOME geheel turn-key (gebruiksklaar) achter!

Installatie door de vakman, deskundig, snel,
zonder risico en met volledige garantie.  

Dit is de ideale situatie als u zelf geen affiniteit heeft met de techniek of als u gewoonweg geen interesse of zin heeft in doe-het-zelven. Daarbij lossen wij ook eventuele vragen die wij tijdens de installatie tegenkomen meteen voor u op. Natuurlijk kost dit iets meer dan dat u het zelf installeert of dit samen met ons uitvoert, maar de nodige voordelen mogen er ook zijn!

 

Smart Home Systems

Aventurijn 208
3316 LB, Dordrecht