Deskundig advies voor de juiste keuzes

 

Advies

 

Domotica, huisautomatisering, zit ‘dicht op de techniek’ maar moet voor u niet technisch zijn. Zowel de keuzes die u maakt, ondersteund door ons advies gebaseerd op jarenlange ervaring, als in het gebruik moet het gemakkelijk zijn. Een SMART HOME moet u juist luxe en comfort brengen, geen kopzorgen!

Feit is dat domotica in vele soorten en maten bestaat met zeer uiteenlopende benodigde budgetten. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid, van bekabeld tot draadloos of een combinatie van beiden. Maar ook speelt installatie bij de bouw of achteraf een belangrijke rol. We zullen u de technische termen besparen. Wij adviseren u graag op een wijze, die uw wensen en eisenpakket op de eerste plaats zet. Vanuit uw wensen en behoeften denken wij graag met u mee en geven wij u passend advies. Ons motto is dan ook dat Smart Home Systems levert geen producten maar biedt u oplossingen.

 

Wij gaan graag met u in gesprek! Dat kan op locatie bij u thuis maar ook in onze showroom in Dordrecht, waar wij u diverse oplossingen kunnen laten zien en demonstreren. Tijdens ons gesprek zullen wij een aantal belangrijke punten met u bespreken, zoals:

  • Wij bekijken samen met u wat u wil automatiseren, nu en in de toekomst en wat haalbaar is en kijken samen met u of dit binnen uw budget past;
  • Uit ervaring weten wij dat systemen snel uitgebreid worden, wij denken met u mee met de keuze van het systeem, zodat uitbreiding ook mogelijk is;
  • Samen met u kijken wij niet alleen naar mogelijkheden, maar ook naar het systeem inzetten om energie te besparen;
  • Ook kunnen wij, als u dat wilt, kijken in hoeverre de installatie en configuratie van het systeem door u, door ons of door ons samen kan worden uitgevoerd.
Ons doel is dat u aan het einde van het adviesgesprek een duidelijke offerte in handen heeft waarin alles duidelijk is! 
Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Klik hieronder op ‘Bel mij’ om door één van onze adviseurs gebeld te worden of kies voor ‘Contact’ om zelf contact met ons op te nemen via ons contactformulier. U mag ons natuurlijk ook altijd rechtstreeks bellen, wij staan klaar voor u!

Laat u ontzorgenSmart Home Systems

Aventurijn 208
3316 LB, Dordrecht